+31(0) 20 627 1017

info@bakas.nl

Nederlands English

Trends 2019

Trends 2019
Model: 01234
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 9,95
Excl. BTW: € 9,13
Aantal:  

Trends 2019

Leverbaar vanaf eind november 2018

2019 is volgens de Chinezen het Jaar van het Zwijn. De guitige Miss Piggy komt dus in allerlei vormen ons leven opvrolijken, heur krulstaartje fier overeind. Zo’n jaar staat voor noeste vlijt, gulheid, doelgerichtheid, kalmte , hyperhumanisme en verantwoordelijkheidsgevoel.  In 2019 bloeit de natuur weer op, dankzij de mens, die kiest voor meer levenshygiëne: het “bosbad” wordt dus hip nu we stilte gaan herwaarderen. In de post truth maatschappij is connectiviteit de nieuwe religie en offline leven is  nieuwe luxe. We zingen vaker, alleen of samen, en versterken ons  immuunsysteem door regelmatig te vasten. Underground media en het dark web krijgen meer statuur.  

De rente gaat omhoog en er komen kinderobligaties en cryptomunten op basis van diamanten, kunstobjecten  en andere waardevolle spullen. Er ontstaan parallelle economieën. In marketing gaan we van why naar woke . Zonne-activiteit beïnvloedt de economie en de vertrouwenscrisis in de samenleving beweegt zich van lagere naar hogere klassen.  Warmisme en klimaatverdwazing  leiden tot stijging van energieprijzen en energie-blackouts.

Italie domineert het euronieuws, het Trumpisme wordt salonfähig, het gevaar van het Erdoganisme wordt duidelijker en geforceerde diversiteit leidt tot  nieuwe apartheid en deug-doem in dit Tijdperk van Kali. In narcostaat Nederland raken onder-en bovenwereld meer met elkaar vervlochten. Er komt concurrentie voor champagne, we drinken een borrelglaasje azijn en een flesje probiotica, we worden ons bewust van ons reptielenbrein en van de  vrijheidsillusie in het digitale tijdperk. Het slachtofferfeminisme en de giftige identiteitspolitiek, die ik- en slachtofferdenken promoot,  boeten in aan macht. Overtoerisme wordt overal in Europa teruggedrongen. . 

© 2019 Trend Office Bakas | Website door: Gibreto