+31(0) 20 627 1017

info@bakas.nl

Lieve vrienden en kennissen

Lieve vrienden en kennissen

foto van Lieve vrienden en kennissen

 

Sommige van jullie weten het al, andere nog niet, maar ik ben even uit de running. Mijn lichaam heeft een serieuze waarschuwing gekregen, maar daar bleef het gelukkig bij. Toen het gerucht ging dat ene Adjiedj Bakas aan de hemelpoort kon verschijnen, werd me verteld dat ik nog niet wordt toegelaten, omdat ze me te lastig vinden. Ze zijn vast bang dat ik de hemel wil gaan innoveren en restylen. Hoe dan ook, de komende maanden zal ik mij uitsluitend richten op het herstel van mijn energiebalans en conditie.

Ik hoop na de zomer weer grotendeels beschikbaar te zijn en benut deze periode om op te knappen en de accu weer op te laden. Tegelijkertijd blijf ik mijn inspiratie de komende maanden op schrift stellen voor een volgend boek.

Ik blijf de komende tijd mijn mail lezen, maar scherm mezelf even af van telefoon en live gesprekken, zodat ik verantwoord op krachten kom. Ik vraag hiervoor jullie begrip.

Voor logistieke en administratieve zaken is het office management van Trend Office Bakas evenwel volledig beschikbaar en bereikbaar.

Mocht er iets opzienbarends te melden zijn de komende maanden, dan kom ik bij jullie terug. Anders: tot na de zomer!

Adjiedj Bakas

© 2018 Trend Office Bakas | Website door: Gibreto